Vi älskar relationer

Vi tror att om du hittar rätt människor och ger dem frihet och ansvar, kommer de att uppnå stora saker. Vi vet att framgången för vår verksamhet helt beror på våra medarbetare, experter och samarbetspartners kvalitet, entusiasm och engagemang.

Vill du jobba med oss?

Vi letar efter människor – inte titlar. Vi drivs av möten med människor som gillar att dela med sig av tankar och idéer. Att kraften i flera människor är starkare än makten hos en människa. Kraften i att om alla är med så kan vi gå hur långt som helst.

Vi letar efter dig som haft en anställning så att du fått förståelse för ett företags interna processer. Vi letar efter människor av alla bakgrunder,  begåvade och passionerade människor.  De viktigaste egenskaperna när vi letar efter kollegor och samarbeten är: nyfikenhet, goda lyssningsförmågor, entreprenörskraft och starka skriv- och presentationskunskaper. 

Är du intresserad av att bli en av oss eller en del av vårt specialistnätverk, besitter du egenskaper som är användbara inom strategi, utveckling, digitalisering, marknad och kommunikation? Kontakta oss!

Bird & Bridge People

Anna Brynås

Consultant CEO-support, Advisor

Lotta Danckwardt

Head of Marketing & Communication, AD

Madeleine Fahlberg

Customer & Administration Manager, 
Project Leader

Jenny Garneij

CEO, Senior Strategist, Co-founder

Rebecca Prytz

Head of Strategy, Advisor, Co-founder

Anders Westholm

Consultant Inbound Marketing & Sales,
Senior Strategist

Intresserad av att komma i kontakt med oss?

Använd formuläret nedan för att komma i kontakt på enklast möjliga sätt. Eller så kan du ringa eller maila oss. 

Alternativt, om du har en medieundersökning, är intresserad av att gå med i teamet, är en leverantör eller vill ge feedback maila oss på nedanstående mailadress.

HUVUDKONTOR

Bird & Bridge Associates
Östermalmstorg 1
114 42 Stockholm

TELEFONNUMMER
+46 70-531 88 63

E-POST
info@birdandbridge.com